Stage

Stage Interne Accountmanager

40 uur per week
Amsterdam
Het profiel

Wat zoeken wij

Ben jij die stagiair (m/v) die ervaring wilt opdoen met klanten begeleiden bij het inrichten, ondersteunen en optimaliseren van onze diensten? Wil jij opereren op het snijvlak van Finance, Business en IT. Dan ben jij de stagiair wat wij zoeken!

Onze cultuur

Wie is Captin?

Captin is een dynamische Fintech met een rijke historie! Na jaren gewerkt te hebben onder de paraplu van een grootbank zijn we nu bijna 6 jaar succesvol zelfstandig. Captin heeft het grootste gereguleerde handelsplatform van Nederland en werkt hard om deze positie verder te verstevigen.

Captin is dé financiële specialist op het gebied van medewerkersparticipaties. Voor onze klanten verzorgen wij het volledige beheer van de financiële instrumenten. Daarnaast brengen we vraag en aanbod van vermogen samen op ons innovatieve handelsplatform.

Sinds onze oprichting zijn we hard gegroeid en ons doel is om in de komende jaren te blijven groeien. We zijn gehuisvest aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Elke dag zetten we het klantbelang centraal en we verliezen onze ambities niet uit het oog. Bij Captin combineren we professionele dienstverlening met een moderne 2024 team-vibe. We plannen leuke teamuitjes, lunchen gezamenlijk, de vrijdagmiddagborrel is meer regel dan uitzondering en onlangs zijn we een lang weekend op wintersport gegaan.

Gedurende je stage kom je te werken in een team van 7 Solution experts en 5 support desk specialisten. Jij gaat onze klanten ondersteunen bij de uitvoering van hun participatieplannen en bewaakt de integriteit van het handelsplatform. Je draagt zorg voor benodigde informatievoorziening om onze diensten goed te laten verlopen. Denk daarbij aan:

• Het eerste aanspreek punt zijn voor inkomende telefoongesprekken en mails van onze zakelijke klanten.
• Handelsrondes afwikkelen
• Klantmailingen verzorgen
• Procesverbeteringen onderzoeken/doorvoeren
• Inrichten van nieuwe participatie plannen in ons IT platform

Je gaat dagelijks werken op het snijvlak van Finance, Business en IT. Change management speelt een belangrijke rol.

Gedurende je stage bij Captin maak je intensief kennis met de verschillende facetten van ons vak. Van plandocumentatie leren begrijpen tot meewerken aan de (technische) implementatie van onze oplossingen.

Een jonge Fintech-omgeving met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Door jouw communicatieve vaardigheden en kritische analytische blik, werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken en je zet het klantbelang altijd centraal.

• Je volgt een HBO/WO studie op een van de volgende gebieden, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management, Economie, Recht, Financial Services Management, Finance, ICT.
• Je beschikt over analytische vaardigheden, werkt nauwkeurig en kan structuur aanbrengen.
• Je bent representatief en kan je eigen weg vinden.
• Je vindt het leuk om in een zeer afwisselende omgeving te werken.
• Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als de Engelse taal.

Wat wij jou kunnen bieden

Woon-werkverkeer vergoeding.

Jonge bedrijfscultuur.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Leuke borrels en evenementen.

Werken bij Captin

Wil jij met ons meegroeien?

Ben jij die gedreven, analytische financieel specialist die mee helpt bouwen aan het fundament voor het toekomstige succes van Captin? Stuur ons dan je ervaring (cv) en je motivatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.