Kom werken bij Captin

Geef je talent de ruimte

Captin is een dynamische Fintech met een rijke historie! Na jaren gewerkt te hebben onder de paraplu van een grootbank zijn we sinds 2017 zelfstandig. Een bijzonder bedrijf op een bijzondere locatie, aan de Keizersgracht, in hartje Amsterdam. Wij zijn specialist in medewerkersparticipaties en brengen vraag en aanbod van vermogen samen op ons eigen handelsplatform. We groeien en zijn ambitieus, wil jij meegroeien? Talent is altijd welkom!

Bekijk direct vacaturesBekijk direct vacatures
Aangenaam kennismaken

Wie ben jij?

We zoeken bijzondere talenten. Jij bent in charge. We hebben jouw energie nodig, jouw kennis en jouw inzet om de ambitie van Captin waar te maken. Wij dagen je uit om de beste versie van jezelf te worden en boven jezelf uit te stijgen. Jij bepaalt waar je aan bijdraagt. Wanneer kom je kennismaken?

Onze vacatures

Solution Expert

Solution Expert

40 uur per week
Amsterdam

Ben jij die expert die onze klanten begeleidt bij het inrichten, ondersteunen en optimaliseren van onze diensten? Wil jij opereren op het snijvlak van Finance, Business en IT. Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Bekijk vacatureBekijk vacature
Stage

Stage Interne Accountmanager

40 uur per week
Amsterdam

Ben jij die stagiair (m/v) die ervaring wilt opdoen met klanten begeleiden bij het inrichten, ondersteunen en optimaliseren van onze diensten? Wil jij opereren op het snijvlak van Finance, Business en IT. Dan ben jij de stagiair wat wij zoeken!

Bekijk vacatureBekijk vacature
Support

Support Desk Specialist

40 uur per week
Amsterdam

Vind jij het leuk om klantvragen op te lossen? Houd jij van een dynamische omgeving? En lijkt het je leuk om bij een groeiende fintech te werken? Lees dan verder!

Bekijk vacatureBekijk vacature
Volg ons

Solliciteer en kom erbij

  • Volg Captin op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures.
  • Ben je geĆÆnteresseerd? Neem dan contact met ons op.
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Basten via 06 12 86 82 50 of je kunt een e-mail sturen naar HR@captin.nl.
  • Open sollicitaties voor echte talenten zijn natuurlijk altijd welkom, deze kunnen ook worden gestuurd naar HR@captin.nl.

Privacyverklaring

Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat Captin B.V. je persoonsgegevens verwerkt en bewaard gedurende 1 jaar na beƫindiging van de sollicitatieprocedure. Deze gegevens behandelen wij vertrouwelijk en gebruiken we uitsluitend voor wervings- en selectiedoeleinden.

Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij verwijderen je gegevens direct uit onze database zodra je ons daarom verzoekt.