Kom werken bij Captin

Geef je talent de ruimte

Captin is een dynamische fintech met een rijke historie. Opgericht binnen Van Lanschot Kempen in 1996 en zelfstandig sinds 2017. Een bijzonder bedrijf op een bijzondere locatie, aan de Keizersgracht, in hartje Amsterdam. Wij zijn specialist in medewerkersparticipaties en brengen vraag en aanbod van vermogen samen op ons eigen handelsplatform. We groeien en zijn ambitieus, wil jij meegroeien? Talent is altijd welkom!

Bekijk direct vacaturesBekijk direct vacatures
Aangenaam kennismaken

Wie ben jij?

We zoeken bijzondere talenten. Jij bent in charge. We hebben jouw energie nodig, jouw kennis en jouw inzet om de ambitie van Captin waar te maken. Wij dagen je uit om de beste versie van jezelf te worden en boven jezelf uit te stijgen. Jij bepaalt waar je aan bijdraagt. Wanneer kom je kennismaken?

Onze vacatures

Financial Services Specialist

Financial Services Specialist

40 uur per week
Amsterdam

Als Financial Services Specialist ben je verantwoordelijk voor de administratieve dienstverlening die Captin aanbiedt aan haar klanten. Je weet wat er speelt bij de cliënten en neemt hierin je verantwoordelijkheid. Je werkt samen in een jong ondernemend team van enthousiaste medewerkers, hebt de drive om resultaat te boeken en voert je werk met veel gedrevenheid en enthousiasme uit.

Je levert een actieve bijdrage aan het onderhouden, uniformiseren en verbeteren van de administratieve dienstverlening van bestaande corporate relaties. Wil jij je ontwikkelen tot een toonaangevende specialist op onder andere het gebied van medewerkersparticipaties en ons handelsplatform? Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Bekijk vacatureBekijk vacature
Service Desk Officer

Service Desk Officer

40 uur per week
Amsterdam

Ben jij die Service Desk Officer die onze klanten voorziet van hoogwaardige dienstverlening, representatief is en helpt bij ondersteunende administratieve werkzaamheden en de Customer Due Diligence (CDD) -analyses voor onze relaties kan uitvoeren? Wil jij je ontwikkelen tot de kartrekker op de Service Desk? Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Bekijk vacatureBekijk vacature
Stage Captin

Stage Captin

40 uur per week
Amsterdam

Een jonge en groeiende onderneming met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Je bent leergierig en wilt alles aanpakken om te leren en om te laten zien wat je in je mars hebt. Door jouw communicatieve vaardigheden en doortastend vermogen werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je kunt zelfstandig en procesmatig leren en werken en zet het klantbelang altijd centraal.

Bekijk vacatureBekijk vacature
Volg ons

Solliciteer en kom erbij

  • Volg Captin op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures.
  • Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Heutz via 020 854 65 01 of je kunt een e-mail sturen naar HR@captin.nl.
  • Open sollicitaties voor echte talenten zijn natuurlijk altijd welkom, deze kunnen ook worden gestuurd naar HR@captin.nl.

Privacyverklaring

Door het versturen van jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat Captin B.V. je persoonsgegevens verwerkt en bewaard gedurende 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Deze gegevens behandelen wij vertrouwelijk en gebruiken we uitsluitend voor wervings- en selectiedoeleinden.

Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Wij verwijderen je gegevens direct uit onze database zodra je ons daarom verzoekt.