Noteringen

Captin faciliteert vele markten, waaronder besloten, open en semi-open markten. Captin brengt vraag en aanbod op deze markten bij elkaar.

Beleggers kunnen op basis van ‘execution-only’-dienstverlening beleggen in die ondernemingen en fondsen. Dit houdt in dat wij je voorzien van feitelijke informatie en geen investeringsadvies verstrekken. Je dient je eigen afweging te maken of de dienstverlening en de investering, met bijbehorend risico, passend voor je zijn.

Per markt kunnen de handelsmethodiek en de juridische voorwaarden verschillen. Daarom is apart aanmelden voor elke onderneming of fonds waarin je wilt investeren noodzakelijk. Via het handelsplatform hoef je als belegger geen reguliere klant van Captin te zijn. De instap is eenvoudig. Wij begeleiden je daarbij.

Hieronder vind je een aantal handelsplatformen. In de toekomst vind je hier meer investeringsmogelijkheden.

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. Wij bevelen je aan altijd advies in te winnen voordat je een order via ons handelsplatform uitvoert.

Captin neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de door de uitgevende instellingen gepubliceerde informatie.

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur (CET)

Triodos

Triodos Bank is een Nederlandse bank met vestigingen in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje met wereldwijd meer dan 750.000 rekeninghouders.

Certificaten van Aandelen Triodos Bank

€31,00
-€0,70
Details van notering

HZPC

HZPC is opgericht in 1898 en geworteld in Nederland. HZPC is uitgegroeid wereldmarktleider op het gebeid van innovatieve veredeling, pootaardappelhandel en conceptontwikkeling.

Certificaten HZPC Holding B.V.

€105,00
€3,70
Details van notering

ForFarmers

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming, actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij.

Voerequivalenten ForFarmers

€7,50
€0,16

Certificaten ForFarmers

-

Participatierekening ForFarmers

-
Details van notering

Bovemij

Wilt u certificaten van Bovemij N.V. aan- en verkopen? Dan kunt u deelnemen aan het handelsplatform. Koop of verkoop uw Bovemij N.V. certificaten van aandelen eenvoudig via het handelsplatform van Captin.

Certificaten van aandelen Bovemij N.V.

€22,27
-€0,23
Details van notering

WindShareFund I

WindShareFund I richt zich op het investeren en participeren in rendabele en hoogwaardige windmolens op land in Duitsland.

ClimateBonds WindShareFund I B.V.

€500,00
€0,00-
Details van notering

MKB Mixfonds I (2012)

MKB Fonds investeert met verschillende fondsen voor de lange termijn in volwassen Nederlandse (familie)bedrijven. MKB Mixfonds I ging van start in 2012 middels de uitgifte van MKB Obligaties.

Details van notering

MKB Mixfonds III (2015)

Als belegger in MKB Mixfonds III investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven.

Details van notering

MKB Mixfonds IV (2017)

Als belegger in MKB Mixfonds IV investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven.

MKB Obligaties A

€825,00
-€150,00

MKB Obligaties B

€4.250,00
€0,00-

MKB Obligaties C

-
Details van notering

MKB Mixfonds V (2020)

Als belegger in MKB Mixfonds V investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven (bron: MKB Fonds).

MKB Obligaties A

€1.000,00
€0,00-

MKB Obligaties B

-

MKB Obligaties C

€10.000,00
-€200,00

MKB Aandelen

-
Details van notering

MKB Mixfonds VI (2022)

Als belegger in MKB Mixfonds VI investeert u in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert voor de lange termijn in (familie)bedrijven.

MKB Obligaties A

€970,00
€0,00-

MKB Obligaties B

€4.950,00
€0,00-

MKB Obligaties C

-
Details van notering

Mogelijkheden bespreken?

Wij zijn bereikbaar via telefoon of e-mail. Of kom naar ons kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam om inspiratie op te doen. Wij denken graag mee.

Telefoonnummer +31 (0)20 85 46 500
E-mailadres info@captin.nl