Triodos

Bekijk deze pagina in:

Triodos Bank is een Nederlandse bank met vestigingen in Belgiƫ, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje met wereldwijd meer dan 750.000 rekeninghouders.

De bank kiest al meer dan 40 jaar voor ethisch, transparant en duurzaam bankieren en stelt zich tot doel om geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. De bank investeert onder meer biologische voeding en landbouw, duurzame energie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, microkrediet, kunst en cultuur, eerlijke handel en sociale werkplaatsen.

Met certificaten van aandelen Triodos Bank beleg je in Triodos Bank zelf. Dit stelt de bank in staat geld van investeerders in te zetten voor positieve verandering.
Certificaathouders delen in de winst en in een eventueel verlies van de bank, net als gewone aandeelhouders. Kijk voor meer informatie over investeren in Triodos Bank en over certificaten van aandelen Triodos Bank op https://www.triodos.com/investor-relations

Voor meer informatie inzake Triodos en het handelsplatform van Captin? Klik dan op onderstaande knop om naar de speciale Triodos pagina te gaan.

Bekijk Triodos paginaBekijk Triodos pagina

Downloads

Captin MTF - Rulebook

Download deze bestanden in:

Reglement bewaarinstelling Captin

Download deze bestanden in:

Captin Handelsreglement

Download deze bestanden in:

Onherroepelijke volmacht giralisering certificaten Triodos Bank

Download deze bestanden in:

Transactiekosten

Download deze bestanden in:

Overeenkomst Beleggen & Voorwaarden Beleggen - Captin Broker

Download deze bestanden in: