Solution Expert

Solution Expert

40 uur per week
Amsterdam
Het profiel

Wat zoeken wij

Ben jij die expert die onze klanten begeleidt bij het inrichten, ondersteunen en optimaliseren van onze diensten? Wil jij opereren op het snijvlak van Finance, Business en IT. Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Onze cultuur

Wie is Captin?

Captin is een dynamische Fintech met een rijke historie! Na jaren gewerkt te hebben onder de paraplu van een grootbank zijn we sinds 2017 zelfstandig. Captin heeft het grootste gereguleerde handelsplatform van Nederland en werkt hard om deze positie verder te verstevigen.

Captin is dé financiële specialist op het gebied van medewerkersparticipaties. Voor onze klanten verzorgen wij het volledige beheer van de financiële instrumenten. Daarnaast brengen we vraag en aanbod van vermogen samen op ons innovatieve handelsplatform.

Sinds onze oprichting zijn we hard gegroeid en ons doel is om in de komende jaren te blijven groeien. We zijn gehuisvest aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Elke dag zetten we het klantbelang centraal en we verliezen onze ambities niet uit het oog. Bij Captin combineren we professionele dienstverlening met een moderne 2024 team-vibe. We plannen leuke teamuitjes, lunchen gezamenlijk, de vrijdagmiddagborrel is meer regel dan uitzondering en onlangs zijn we een lang weekend op wintersport gegaan.

Je komt te werken in een team van 7 solution experts. Jij gaat onze klanten ondersteunen bij de uitvoering van hun participatieplannen en bewaakt de integriteit van het handelsplatform. Denk daarbij aan:

• Jij bent eindverantwoordelijke voor jouw klanten.
• Je stemt de (jaar)planning af met de klant en voert hem zo uit.
• Je verzorgt cliëntrapportages, wikkelt handelsrondes af en zorgt voor een foutloze (financiële) administratie van onze diensten.
• Je vertaalt functionele eisen vanuit de klant naar concrete (technische) oplossingen.
• Je komt proactief met verbetervoorstellen om processen efficiënter te maken en te automatiseren.

Een jonge Fintech-omgeving met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Door jouw communicatieve vaardigheden en kritische analytische blik, werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken en je zet het klantbelang altijd centraal.

• Je hebt een afgeronde HBO/WO studie op een van de volgende gebieden, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management Economie Recht, Financial Services Management, Finance, ICT, Informatiemanagement.
• Je bent analytisch sterk, werkt nauwkeurig en kan structuur aanbrengen.
• Je bent representatief en kan je eigen weg vinden.
• Je vindt het leuk om in een zeer afwisselende omgeving te werken.
• Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als de Engelse taal.
• Je hebt gedegen kennis van Microsoft Office Excel, Outlook en Word.
• Je hebt het in je om de andere applicaties die wij gebruiken snel eigen te maken. Een hoge mate van IT-affiniteit gaat daar zeker bij helpen.

Wat wij jou kunnen bieden

Laptop en iPhone van Captin.

Woon-werkverkeer vergoeding.

Moderne vakantiedagen-regeling.

Jonge bedrijfscultuur.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Leuke borrels en evenementen.

Werken bij Captin

Wil jij met ons meegroeien?

Ben jij die gedreven, analytische financieel specialist die mee helpt bouwen aan het fundament voor het toekomstige succes van Captin? Stuur ons dan je ervaring (cv) en je motivatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.