Aanmeldformulier Brandmeester Groep

Brandmeester Groep

Brandmeester Groep heeft Captin gevraagd de participatieregeling van Brandmeester Groep te faciliteren. Met het participatieplan kunnen alle in aanmerking komende medewerkers certificaten kopen van Brandmeester Groep.

Middels dit formulier geeft u aan deel te willen nemen aan het participatieplan van Brandmeester Groep.

– U kunt zich registreren van 11 december 2023 tot 20 december 2023
– Elke certificaat heeft een waarde van € 160,43
– Het minimum inschrijvingsbedrag is één certificaat
– Gebruik uw zakelijke e-mailadres bij uw aanmelding
– Pas na ontvangst van het corresponderende aankoopbedrag zal uw inschrijving definitief worden
– Voor deze inschrijfronde is de getrapte inschrijflimiet van toepassing, zoals uiteengezet in achterliggende documentatie (onder andere in de Participatie Overeenkomst).

Verzoek is om het uiteindelijk gewenste maximum / totaal (dus inclusief aankoop in geval er meer beschikbaar is dan regulier) op te geven onderaan dit formulier.

– Medewerkers die nog niet eerder deelnamen, kunnen zich deze ronde inschrijven voor:
– Regulier: Maximaal € 10.000,- (62 certificaten)
– Indien meer beschikbaar dan regulier, maximaal € 30.000,- (187 certificaten)

– Managers die nog niet eerder deelnamen, kunnen zich deze ronde inschrijven voor:
– Regulier: Maximaal € 30.000,- (187 certificaten)
– Indien meer beschikbaar dan regulier, maximaal € 90.000,- (561 certificaten)

Medewerkers, respectievelijk managers die reeds eerder certificaten hebben verkregen, kunnen hun totale positie uitbreiden tot de grenswaarde van € 30.000,- respectievelijk € 90.000,- (gebaseerd op de huidige waarde per certificaat van 160,43 maal totaal aantal certificaten).

Zie de achterliggende documentatie voor details voor het geval dat aanbod en vraag verschillen en de consequenties op de toekenning. Deze documentatie wordt u via Brandmeester ter beschikking gesteld.

Na verwerking van alle inschrijvingen wordt u separaat geïnformeerd over de definitieve toekenning en ontvangt u bijbehorende betaalinstructies.

Mocht u een vergissing hebben gemaakt met betrekking tot uw inschrijving, neem dan contact met ons op via Info@captin.nl

N.B. Brandmeester geeft geen advies om te beleggen, slechts de mogelijkheid tot participeren. Brandmeester geeft ook geen advies over de fiscale behandeling van de certificaten. Iedere Participant dient zelf (beleggings- en/of belasting)advies in te winnen